Wednesday, December 26, 2012

Hvitt


Deilig hvitt ute gav behov for litt endring inne. Utrolig hvor annerledes rommet blir bare man bytter ut litt farger, alltid godt med forandring. 

Saturday, December 22, 2012

Juletre i hus


Vårt første juletre har kommet i hus i år, hentet fra egen skog. Det er akkurat passe skeivt og sjarmerende, presset inn i en krok i stua;) Enkelt pyntet med papirstjerner, glasskuler med fjær og barkstjerner. Kanskje litt for enkelt for andre, jeg synes det er akkurat passe. Og den stakars samboeren har vel skjønt at det blir dårlig med rød jul for han fremover.. Han sier iallefall at han synes det er fint ;)  

Fiin jul til dere!



Monday, December 17, 2012

Bordekking

  
Dagene går litt i hverandre om dagen, full fart før jul! Forrige torsdag var det langåpent på jobb med bordekkingskonkurranse og besøk av Finn Schøll. Temaet var jul, og vårt bord ble ganske nordisk og naturlig. Litt sånn som julen blir her hjemme;) 
 


Saturday, December 8, 2012

En touch av jul


Snakk om å være ute i siste liten.. Dårlig tid, dårlig lys og foreløpig lite julepynt.. Men hvorfor ikke slenge seg med. Sviblene er i hus, og da er det iallefall litt jul her! En nordisk-orientalsk en vel og merke;) 

Mitt bidrag til Nibs desemberutfordring

Wednesday, December 5, 2012

Dekket i hvitt


Reinskinn er noe av det fineste jeg vet. Så lunt, nøytralt og dekorativt. Eneste negative er at det jeg har røyter noe helt vanvittig.. La det ut på hagebordet for noen dager siden i håp om at det hjelper å lufte det litt i kulda (selvom jeg har mine tvil..). Men tenker nå at det like gjerne kan pynte opp der. Dette synet gav iallefall meg julestemning på morgenkvisten:)


Monday, December 3, 2012

Goodie


Dette lekre settet var en av de mange flotte tingene som gjemte seg i goodiebag(ene) fra julebloggtreffet på Røed gård. Elsker fargen, mørk mørk grå med et snev av blå/lilla. Fiiin! I tillegg overlever den arbeidsdager med masse oppakking av varer, og det er ikke verst;)


Ønskeliste 2 - Hviit.no

Så himla mye lekkert.. Her er ukens ønsker:) 


Sunday, December 2, 2012

1. søndag i advent




Årets "adventsfat" ble slik. Jeg elsker jul, men er ikke så veldig julete av meg når jeg pynter. Svibler, mose, kongler og masse levende lys overalt er det som skal til for å få meg i julestemning:) Vaskekosten er svingt i kveld til julemusikk på full guffe. Nå er det film med kjære:) Fin kveld og ny uke til deg om du titter innom:) 



Fineste julekulene med fjær fra Kremmerhuset.