Friday, June 29, 2012

Vis meg mønster - og gjerne TineK


Snakk om å være ute i siste liten på utfordring hos Elin med den vakre bloggen Draumesidene! Hun spør om å vise frem mønster, gjerne inspirert av TineK og det måtte jeg jo være med på. Jeg er forelsket i mitt nye fat! Det kan egentlig brukes som bord, men det skjønte jeg ikke var veldig aktuelt her hjemme.. ;)Så derfor skal det heller få være et smykke på veggen, vet bare ikke helt hvor enda.. TineK sitt design er virkelig vakkert. Nøytralt og enkelt, men med en spennende tvist. 
Her skal dagen settes av til husvask og få malte nye møbler i hus. God helg! 




Tuesday, June 26, 2012

Stylish award

Lampen er DIY, snakk om kreativ dame;) Den er såå fin!

For en bitteliten stund tilbake var jeg så heldig å få en "stylish blog award" av fineste Frk Elton. Så koselig og stas! Jeg blir like glad og overrasket hver gang en kommentar tikker inn, tenk at noen er innom og leser hva jeg legger ut. Veldig gøy! Og har du ikke vært innom Frk Elton, nei da er det bare å komme seg dit! Vakker, kreativ og inspirerende blogg:) 



Fantastisk gave


Fineste gaven fra mamma og pappa! Ser du hva det er? Jeg klarer ikke se meg mett på det, vakkert og unikt. Funderer på hvor det skal stå, må iallefall være et sted man kan nyte synet av det ofte.. 
Solen titter frem her i dag og gir deilig påfyll av energi. Grunnet møbler på morgenkvisten i dag, og prøvd meg med spraylakk for første gang. Så nå blir det skattejakt her hjemme for å se om jeg finner noe mer som kan skifte farge. 

Sunday, June 24, 2012

Inspirasjon bad


Bildet er lånt fra H&C


Badet vårt er L-formet og ganske smalt, og jeg synes det er vanskelig å møblere uten at rommet virker trangt og ting bare står i veien. Likevel kunne jeg tenkt meg noe mer "møbler" inn for ekstra oppbevaring, man får vel aldri nok? Jeg liker godt skjenken fra Home&Cottage. Lekker, røff og med masse oppbevaringplass. Eller kanskje en bambusbenk? En god miks blir det nok i alle fall, sort, bambus, myke håndklær, kurv, grønne planter, marokkanske innslag, deilige romdufter og lys.Et godt utgangspunkt for å skape en luksuriøs følelse på baderommet. 

TineKs vakre bad er lånt fra Blackballoon.  



Saturday, June 23, 2012

Sniktitt


Den malte skjenken fikk i går "flytte tilbake" til stua, og jeg er SÅ fornøyd. Fargen ble gråere enn hva jeg i utgangspunktet hadde sett for meg, men jeg synes det bare ble enda finere. Den blir på en måte både matt og shiny, litt avhengig av lyset. Besøk av min fine lillesøster i går, som mente stuen ble helt forandret, og jeg kunne ikke vært mer enig. Tenk at noe så lite kan gi et så annerledes uttrykk! Nå gleder jeg meg til å ta fatt på oppussing av flere møbler. Og snart kommer også dette fine skapet med 2 dører i hus. Gleder meg:) 

Mine yndlingsdekkebrikker fra TineK ligger til utstilling på hyllen. 


Thursday, June 21, 2012

Bildet lånt fra Bohus

Dette "vidunderet" av et et møbel (liker skjenken, HATER fargen)..

Bildet lånt fra LAdybloggen

.. er nå malt i denne fargen i halvblank finish som på brystpanelet..

Bildet lånt fra Babazaar

Lyst til å bytte håndtak og heller sette på disse skinnremmene fra Tine K..

Bildet lånt fra Bohus. Signature kolleksjonen fra Halvor Bakke er bare såå fin!:)

.. som vist på bildet her. Eller ta en tur på Fretex og se om jeg finner et belte i litt mattere lær.. Noen innspill? :)



Dårlig med oppdateringer her om dagen. Mye å gjøre og formen er ikke helt på topp, så da blir bloggingen nedprioritert.. Men blomster kan man jo alltids vise frem selvom huset står litt på hodet, denne vakre hortensiaen lyser opp uteplassen. Snart skjer det forhåpentligvis noen endringer inne også, så en kan vise frem litt fra interiøret igjen. Frem til det koser jeg meg meg inspirasjonsrunder hos dere:)

Tuesday, June 19, 2012

Smashing overraskelse!


Kikket innom Nib på morgenkvisten etter en sein dag på jobb i går, og hvem finner jeg ikke der under "Smashing uteplasser"?! Jo meg! Helt utrolig overraskende og så stas:) Besøkstelleren her hadde gjort et lite byks, noen nye følgere og flere koselig kommentarer. For en herlig måte å starte dagen på! Peonen er til dere, "you made my day" :)


Monday, June 18, 2012

Dempet sort

Bildet er lånt fra lady bloggen

Endelig skal møblene skifte farge og i dag malte jeg første strøk "dempet sort" halvblank på tvbenken. Noen som har erfaring med denne fargen? Jeg elsker hvordan den ser ut på bildet over, men i virkeligheten syns jeg den bare ble mørk gråbrun.. Har jo riktignok grunnet først, så er mulig det blir bedre og mørkere etter et par strøk til. *Krysser fingrene* 

Ønsker de som kikker innom her en strålende ny uke! Utrolig hyggelig med kommentarer - tusen takk! Jeg blir så glad:) 

Wednesday, June 13, 2012

Stilskifte


Rett før helgen var jeg innom Rema1000 og plukket med meg denne liljebuketten til 29(!!)kr. Nå har flere av de sprunget ut og jeg synes de er så vakre. 
Kjenner det er litt stilskifte her om dagen. Mye dill er etterhvert byttet ut med litt færre, større gjenstander som gjør mye av seg på egenhånd og som harmonerer godt med hverandre. Liker at rommene får et litt enklere og mer klassisk preg. Men med en litt røff og orientalsk vri. Fint å blande ulike stiler, så blir interiøret mer spennende. Føler det endelig begynner å bli "meg" her. Og samboeren virker fornøyd, så da sier vi at det blir "oss". Hihi.. Han har vel ikke så mye å si på alt som kommer innenfor døren her.. ;) 

Utfordring - Duftlysfavoritt


Som så mange andre der ute er jeg veldig glad i duftlys, men jeg er kresen.. Det må ikke lukte for søtt, tungt, sterkt osv ;) Voluspalysene er fantastiske, og her er Crisp Champagne min favoritt. Likevel er TineK sine lys med duften white tea and ginger hakket høyere på listen om dagen. De lukter så rent og deilig, samtidig som designet er helt enkelt. Liker! 
Bli med på duftutfordring hos fabelaktige Maia du også! 


Thursday, June 7, 2012

Utfordring Nib - Uteplassen



Nibs utfordring denne mnd er "Hage/uteplass". Ettersom hagen vår fortsatt er litt kaotisk byggeplass i år blir det bilder av uteplassen som vi la belegningsstein på i fjor. Puter og potter går litt inn og ut ettersom sommeren ikke helt har bestemt seg for å komme enda. Det meste er gjenbruk, greit å kunne bruke ting flere steder:) 
I sofakroken er det rolige farger i grønt, hvitt, grått og beige. Utemøblene ble kjøpt tidligere i år sammen med bambusbordene som flyttes på ettersom hvor mange man er. Greit med fleksible løsninger! Har delt uteplassen litt opp etter blomster, deilig med ulike fargesoner. Det er jo så mye som er fint :) 

Puter - H&C og HouseDoctor, potte - TineK og Broste Copenhagen, sofa - Living, bambusbord - H&C, teppe - TineK


Favoritter

Lampe - Lama, Skjerm - TineK, Bonzaitre - Ikea

I går var hele dagen satt av til shopping og vennninnekos. Og jamen ble det med noen ting hjem, min lille corolla var fylt til randen;) Ting som har stått på ønskeliste i evigheter har endelig kommet i hus, og jeg er heelt forelsket!  
Har lenge vært på utkikk etter et bonzaitre og i går fant jeg det endelig på Ikea(?) til den nette sum av 149kr, lykke! 

Blir med dette innlegget med på utfordring hos Mona Christin - Vis dine favoritter. Vel her er mine, og hvorfor? De gir meg sommerfugler i magen ♥ 

Skål og penner fra TineK

Jeg ELSKER stammen, potte fra TineK



Lykt fra TineK

Wednesday, June 6, 2012

Sniktitt


En liten sniktitt på et smykke av en gjenstand som ble med hjem i går. Regner med du ser hva det er?;) Jeg synes den er helt nydelig. Akkurat passe slitt og ujevn, helt perfekt. Mon tro hva slags skjerm som får plass på den.. Kjenner jeg heller litt mot en hvit silkeplisseskjerm fra TineK, eller kanskje noe litt røffere.. Har du noen forslag kanskje? :)  

Tuesday, June 5, 2012

Sol på kjøkkenet

Lysglass - TineK, kopper - H&C, urtepose - Roggens

Bacheloroppgave levert forrige uke og ny jobb som starter 1.juli. Spennende tid i vente, gleder meg til å komme i gang:) 
Denne uken blir det oppussing av møbler, endelig! Det meste blir nok sort, i form av maling (dempet sort) og beis (kullsort). Klassisk og enkelt og bryter fint opp i den lyse stuen. 

På kjøkkenet kom det inn en liten kvast av solskinn  går, den lyser virkelig opp:) 


Friday, June 1, 2012

Utfordring - Vis ditt uterom




Siste sjanse til å hive seg på utfordringen "Vis ditt uterom" hos Lisettesperler i dag. Med en uteplass som er gjort om til byggeplass i dag blir det bilder som er vist før. I fjor steinla vi uteplassen foran huset, og tidligere i år kjøpte vi utemøbler, det er masse brukt allerede. Det er fortsatt mange ting som skal gjøres. Planere å så plen, rydde i bedd og skifte ut diverse busker og vekster med rhododendron og peoner. Noe gjøres nok i år og noe får vente. Det er jo viktig å ha ting å glede seg til! Derfor plantes det kun i krukker. Pynter opp og er enkelt å flytte rundt. 
God helg:)